CMS - Gør-det-selv web

Et CMS er for de, der gerne selv vil redigere indholdet på deres hjemmeside, men ikke har lyst til at kaste sig ud i html og css koder. Det er også ideelt i de tilfælde, hvor flere skal have adgang til at redigere siden.

Der findes mange forskellige CMS systemer på markedet. Vi har valgt at lave vores eget 1click CMS, da vi mener, det er mere brugervenligt end de fleste open source systemer.

1click CMS

1click CMS blev skabt, da vi engang havde en kunde, som stillede specielle krav til sin hjemmeside og dermed CMS systemet. Kravene kunne ikke umiddelbart løses med de CMS systemer, vi kendte til, så vi besluttede at lave vores eget. Siden har vi fortsat med at tilpasse systemet til vores kunders behov, så de på en let og intuitiv måde selv kan ændre deres hjemmeside og få de funktioner og det layout, som passer til dem.

Systemet kan bruges af alle, der har almindeligt computerkendskab og kender til f.eks. Word. Det hele foregår via internettet, og du skal ikke have installeret særlige programmer på din computer. Du kan oprette og slette sider samt redigere teksten og indsætte billeder på din hjemmeside. Du klikker blot på det område, du gerne vil ændre. Det kan ikke være mere simpelt, og det er derfor vi kalder det 1click CMS!

Systemet er yderst fleksibelt, idet vi starter med at lave din hjemmeside, så den bliver præcis, som du vil have den. Først derefter lægger vi CMS systemet på. Du er således ikke bundet af layout skabeloner og øvrige begrænsninger.

Systemet kan udbygges med forskellige moduler, f.eks. kontaktformular, billedgalleri eller kalender. Da vi selv har udviklet systemet, kan vi nemt udvide og tilpasse det til netop dit behov. 1click CMS kan også tilknyttes din eksisterende hjemmeside.

En anden stor fordel ved 1click CMS er prisen! 1click CMS udgør et billigt alternativ til de større kommercielle løsninger. Desuden er det hurtigt (og dermed billigere) for os at udvikle nye funktioner til systemet.

Kontakt os for at høre mere. Vi vil gerne demonstrere systemet, før du bestemmer dig.


Bliv forhandler
Vi er på udkig efter flere forhandlere af vores 1cilck CMS. Så er du f.eks. grafiker, reklamebureau eller lignende, og vil du gerne kunne tilbyde dine kunder et billigt og fleksibelt alternativ til de store og dyre løsninger, så kontakt os og få en snak om mulighederne.

 

Nordjysk Webdesign ApS
Morbærvej 14
9500 Hobro
CVR nr. 33 64 72 63

Tlf. 30 27 95 83
E-mail: info@nordjyskwebdesign.dk


Valid XHTML 1.0 Strict

Forretningsbetingelser

Alle priser er ekskl. moms

Profil
Kontakt
Referencer
Udtalelser
Priser
Hjemmesider
CMS
Grafisk Design
Webshops
Programmering
Kulturkalendere
Tilmeldingssystemer