Hvad koster det så?

Et meget almindeligt og yderst relevant spørgsmål, som det desværre er svært at give et entydigt svar på.

Rundt omkring ser man webdesign-firmaer reklamere med billige hjemmesider til en eller anden bestemt pris. Det har vi valgt ikke at gøre, da vi simpelthen ikke mener, det er muligt at operere med faste priser på denne type produkter.

Man kunne så vælge præcist at definere, hvad man får for sine penge (antal sider, plads, support-timer osv.) Men hvad så, hvis kunden har brug for mere plads, men færre sider?

Vi har ingen standardløsninger, men specialtilpasser vores produkter til hver enkelt kunde, og prisen afhænger derfor at mange faktorer: Udarbejdelse af grafik, logo, indkøb af billeder, billedbehandling, cms system, ekstra funktioner, specialudviklede funktioner, pladsforbrug, tilknyttede domæner, evt. omstrukturering af indhold, indsættelse af tekst og billeder.

To ting kan vi dog sige med sikkerhed: Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og du kommer ikke til at betale for noget, som du ikke har brug for!

Vi tilbyder to forskellige prismodeller for flere af vores produkter. Enten betaler du det fulde beløb og nøjes med vores (lave) hosting pris pr. måned, eller også betaler du et mindre startbeløb og en højere månedlig pris. Valget er dit.

Kontakt os og fortæl lidt om, hvad du har i tankerne, så kan vi give et overslag på, hvad det vil koste. I de fleste tilfælde vil vi gerne mødes med dig og få defineret dine behov helt præcist, før vi kan give et egentligt tilbud. Begge dele er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

 

Nordjysk Webdesign ApS
Morbærvej 14
9500 Hobro
CVR nr. 33 64 72 63

Tlf. 30 27 95 83
E-mail: info@nordjyskwebdesign.dk


Valid XHTML 1.0 Strict

Forretningsbetingelser

Alle priser er ekskl. moms

Profil
Kontakt
Referencer
Udtalelser
Priser
Hjemmesider
CMS
Grafisk Design
Webshops
Programmering
Kulturkalendere
Tilmeldingssystemer