Modulation
CMS hjemmeside
Modulation Nordjysk Webdesign holder hvad de lover!
Jeg har været utrolig glad for mit samarbejde med Gitte og Allan omkring min hjemmeside.
Deres CMS system er meget brugervenligt. Det er let og sjovt at skrive og redigere tekst og billeder, og jeg har kunnet lave lige præcis den præsentation, som jeg har ønsket. Her leverer firmaet også en super god sparring. De er gode til at lytte til ens behov, og hjælper gerne med at gøre drømme til virkelighed.
Hvis jeg har haft et problem har Gitte været utrolig hjælpsom. Hun leverer en hurtig og effektiv support. Ingen spørgsmål er for dumme her, og Gitte er god til at tale et forståeligt "ikke-it-nørde-sprog".
Jeg har i hele processen haft stor tillid til Nordjysk Webdesign, og jeg er utrolig tryg ved at fortsat at være kunde hos dem. Derfor anbefaler jeg dem også til samtlige jeg møder, som kunne have glæde af deres ekspertise!"
Edith Vindelev, Modulation
www.modulation.dk

Papirmageriet
Hjemmeside og webshop
Papirmageriet Nordjysk webdesign har udviklet papirmageriets hjemmeside og webshop.
Med deres profesionelle fokus på, at vi fik den optimale løsning specielt tilpasset os, har de skabt et solidt fundament for at papirmageriet kan profilere sig på bedste vis.
Vi er yderst tilfredse med det færdige resultat, de har sørget for en solid tryghed I forhold til vores valg. De er fagligt meget kompetente og servicen er helt unik, man får virkelig noget for pengene, her er altid hurtig respons og mange kompetente input.
Vi vil vidergive Nordjysk Webdesign vores bedste anbefaling til kommende kunder – her er man i trygge hænder når ens virksomhed skal vise sin bedste side ud af til!"
Janni Danielsen, Papirmageriet

Rebild Bibliotekerne
Booking kalender til lokaleudlejning
Bookingkalender Kalenderen har betydet en stor lettelse i vores hverdag som ansvarlige for booking af lokaler i KulturStationen. Systemet giver et godt overblik over alle lokaler på én gang, og det er desuden meget nemt at bruge i praksis.
Jeg kan kun anbefale at bruge Nordjysk Webdesign som leverandør, da de altid er åbne overfor ændringer og tilpasninger i programmet, så det kommer til at passe til vores behov."
Susanne Pedersen, Rebild Bibliotekerne
www.rebildbib.dk

Sommerskolen i Mariagerfjord og Rebild Kommuner
Hjemmeside med online tilmelding og betaling
Sommerskole I Rebild Kommune havde vi brug for et nemt og brugervenligt system, der kunne håndtere vores sommerskoletilbud.
Vi valgte Nordjysk Webdesign, fordi prisen var overkommelig – samtidig har vi tidligere samarbejdet med Nordjysk Webdesign og vidste, at serviceniveauet er helt i top."
Louise Gammelholm Poulsen, Rebild Kommune
www.sommerskole.nu

Weldingh Glas
CMS hjemmeside
Weldingh Glas Jeg har benyttet Nordjysk Webdesign til min hjemmeside.
Gitte leverer et superflot stykke arbejde, hun er i stand formidle svært teknisk stof til it-novicer og så er tingene gennemarbejdet. Gitte er god til at bevare overblikket.
Jeg vil til enhver tid vælge Gitte, når jeg igen får brug for hjælp!"
Christina Weldingh, Weldingh Glas
www.weldinghglas.dk

Nordjysk Webdesign ApS
Morbærvej 14
9500 Hobro
CVR nr. 33 64 72 63

Tlf. 30 27 95 83
E-mail: info@nordjyskwebdesign.dk


Valid XHTML 1.0 Strict

Forretningsbetingelser

Alle priser er ekskl. moms

Profil
Kontakt
Referencer
Udtalelser
Priser
Hjemmesider
CMS
Grafisk Design
Webshops
Programmering
Søgemaskineoptimering
Kulturkalendere
Foreningsportaler
Tilmeldingssystemer